## Nancy exercises for 3/4 hours each day for 6 days in a row. Altogether, how many hours does she exercise during 6 days?

Question

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

## Answers ( )

Answer:4 1/2 Hours is the amount she worked out

Step-by-step explanation:3/4 = 45 min

45 x 6 = 270 min

270 ÷ 60 = 4.5 Hours

4.5 Hrs + 4 Hours 30 Min = 4 1/2

Answer:4 1/2

Step-by-step explanation:3/4 =0.75

0.75*6 =4.5

4.5=4 1/2